Companii Stiri

Se va deschide un nou hotel ibis în București

21/07/2020 2 min read

Se va deschide un nou hotel ibis în București

Reading Time: 2 minute

Accor a anunțat deschiderea unui unui nou hotel ibis în București, în zona Politehnica în toamna acestui an, iar Raluca Mihăescu va fi directorul general al locației. Raluca va fi responsabilă de construirea echipei noului hotel, pentru a oferi experiențe memorabile oaspeților, în timpul șederii lor.

Noul ibis Bucharest Politehnica va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie. Hotelul urmează să se deschidă în trimestrul al patrulea din 2020 și este una dintre cele 7 deschideri ale Accor în România din acest an, alături de alte 10 proprietăți care vor veni pe piață până în 2023. La momentul deschiderii, hotelul va respecta toate standardele și reglementările de siguranță necesare pentru a preveni răspândirea COVID-19. Accor s-a angajat să asigure siguranța oaspeților, angajaților și a partenerilor săi, prin implementarea etichetei ALLSAFE, ce asigură protocoale riguroase de igienă și curățenie în hoteluri. Toate unitățile Accor din România vor fi certificate cu eticheta începând cu luna iulie.

Din 2018, Raluca Mihăescu a deținut funcția de director general la ibis Palatul Parlamentului. Atașamentul său puternic față de grup și de brandul ibis este dovedit de cei peste 15 ani de experiență în Accor. În 2004, Raluca a început ca director de vânzări și marketing pentru ibis Gara de Nord. Un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parlamentului și ibis Constanța, iar în 2009, ibis Sibiu. Câțiva ani mai târziu, în 2017, a avut ocazia de a ocupa funcția de director general interimar pentru Mercure Bucharest City Center, înainte de a administra ibis Palatul Parlamentului până la sfârșitul lunii iunie 2020. Acum, așteaptă cu entuziasm provocările pe care le va aduce noul hotel ibis, ce se va deschide în această toamnă în București.

„Piața hotelieră din România rămâne promițătoare și nu încetinește ritmul creșterii, cu numeroase hoteluri noi ce se deschid anul acesta. A face parte din această schimbare, prin crearea și coordonarea unei echipe de talente pentru viitorul hotel ibis Politehnica este o provocare pe care sunt foarte încântată să o accept. Îmi place să mă bucur de fiecare moment și să găsesc bucuria în lucruri mici. De aceea, doresc să construiesc o echipă care să poată aduce zâmbete oaspeților noștri – nu doar pe chip, ci și în inimă”, spune Raluca Mihăescu, director general ibis Bucharest Politehnica.

Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. Noul hotel va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

ibis este brandul economic al AccorHotels. Creat în 1974,brandul este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă