Companii Stiri

Sphera Franchise Group inaugurează un nou KFC în Brașov

21 oct. 2020 2 min

Sphera Franchise Group inaugurează un nou KFC în Brașov

Reading Time: 2 minute

Sphera Franchise Group inaugurează astăzi cel de-al treilea restaurant din județul Brașov, în incinta noului centru comercial AFI Palace. 

Restaurantul KFC AFI Palace Brașov funcționează în intervalul orar 10:00 – 22:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață utilă de peste 100 mp și este situată în incinta Centrului Comercial AFI Palace Brașov, aflat pe Strada 15 Noiembrie nr. 78.

„Inaugurările restaurantelor din ultimele luni, cea mai recentă dintre acestea fiind KFC AFI Palace Brașov, reprezintă angajamentul pe care Sphera Franchise Group și l-a luat, de la începutul anului 2020, față de businessul local, în sensul de extindere și adaptare permanentă la condițiile din FMCG. Ne concentrăm eforturile spre a investi atât în locații, prin cercetarea constantă a pieței și alegerea acelor zone cu un potențial ridicat, cât și în calitatea serviciilor oferite în cadrul restaurantelor. Angajații noștri sunt pregătiți să întâmpine clienții în cele mai sigure condiții, adaptate situației plină de provocări pe care o traversăm și să le servească cele mai proaspete produse, după rețeta originală a Colonelului Sanders”, a spus Marian Gogu, Director General, KFC România.

Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurante sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătărie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Mai mult, pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

În prezent, clienții pot să comande în regim take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în zona special amenajată din cadrul centrului comercial, până la noi directive din partea autorităților.   

Pentru a se adapta mai bine la noul context, KFC și-a direcționat eforturile și în zona de delivery, fiind astfel prezent pentru aria Brașovului și prin parteneriatele strategice dezvoltate cu platformele online de livrare.

În 2020, rețeaua KFC s-a dezvoltat cu 4 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center – București, Dâmbovița Mall și, recent, AFI Palace Brașov.

Odată cu deschiderea celei de-a treia unități din județul Brașov, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 30 de persoane în funcţii precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar, manager (Director Restaurant) și asistent manager. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: