Lifestyle Stiri

Sport pentru corporatisti

26 feb. 2015 < 1 min

Sport pentru corporatisti

Reading Time: < 1 minut

Resedinta de la Bucuresti a Domnului Paul Brummell, ambasador al Marii Britanii, a gazduit lansarea Republik of Sport, o platforma online destinata miscarii sportive de amator din randul companiilor.

Credit foto: © Konstantin Yuganov | Dreamstime.com

Pe aceasta platforma, companiile vor putea introduce detalii despre toate activitatile de wellness pe care le desfasoara, competitii interne sau externe la care participa, participanti, performante obtinute.

La evenimentul de lansare au participat manageri de top din companii: BCR, BAT, Coca Cola Hellenic, Huawei, E&Y, Rematholding, Nestle, RDS, Medicover, Ford, Generali, Farmexim, Fan Curier, Elmec/Nike si Decathlon, precum si reprezentanti din industria sportului si nu numai.

In perioada 23 – 25 mai 2015 va avea loc prima editie Corporate Games la Cluj-Napoca, unde vor fi programate intreceri la 12 sporturi.

Castigatorii din cadrul competitiei din Cluj vor fi inscrisi automat in finala de la Bucuresti,  care va avea loc pe 11 – 14 Iunie 2015, cu intreceri la 15 sporturi.

Mai departe, castigatorii din cadrul finalei de la Bucuresti vor reprezenta oficial, echipa Romaniei in cadrul World Corporate Games – programata in Noiembrie la New Mexico, Mexic.

Corporate Games este o combinatie intre sport, business si turism, reunite intr-o competitie mondiala intre corporatii, care se desfasoara in 28 de tari de pe toate cele 5 continente.

Pe baza expertizei la nivel mondial de peste 20 de ani in evenimente, Corporate Games organizeaza, promoveaza si conduce intrecereri sportive, intr-un mediu corporatist.

In decembrie 2015 Republik of Sport va decerna medalii si trofee firmelor care se implica in miscarea sportiva de amatori, iar cele care ignora acest aspect al responsabilitatii pentru proprii angajati vor benefica de premii speciale, incurajari, etc.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: