Companii Stiri

Telekom sustine educatia digitala

15 iul. 2015 < 1 min

Telekom sustine educatia digitala

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania a lansat competitia “Media, sure! But secure.”, parte din initiativa Teachtoday, un program dezvoltat de catre Deutsche Telekom.

In acest concurs sunt invitati sa se inscrie profesionisti din invatamant care au dezvoltat proiecte adresate copiilor cu varste intre 9 si 12 ani cu scopul de a promova metode noi de invatare cu ajutorul mediei digitale. Scopul principal al competitiei este de a oferi profesorilor, asistentilor sociali si persoanelor din domeniul educational o platforma cu ajutorul careia acestia pot face schimb de experiente in domeniul educatiei digitale.

Proiectele care iau parte la concurs trebuie sa se incadreze intr-una din cele doua categorii: “Invatand cu media digitala” si “Folosirea mediei digitale in mod sigur”. Proiectele pot fi derulate in cadrul unei scoli sau ca parte a unui program extracurricular.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 15 septembrie 2015. Castigatorii vor fi anuntati in noiembrie 2015.

Toti participantii vor primi un kit de instrumente privind integrarea mediei digitale in curriculum si invatarea de zi cu zi.

Cele mai bune proiecte vor fi selectate de un juriu format din experti din domeniul educatiei digitale, profesori si oameni de stiinta. Sunt puse la bataie doua premii in valoare de 500 de euro, doua in valoare de 200 de euro si doua in valoare de 100 de euro. In plus, proiectele vor fi prezentate ca modele de buna practica in cadrul Summit-ului pentru copiii din Germania in toamna anului 2015. Jurizarea se va face in baza unor criterii care includ usurinta cu care pot fi implementate proiectele pe termen lung.

Aplicatiile se pot trimite in engleza sau germana folosind formularul de inscriere online. Aplicantii sunt rugati sa descrie obiectivele si rezultatele proiectului si sa exemplifice metodele prin care proiectul poate fi implementat de alti profesori. Impreuna cu formularul de participare pot fi trimise materiale aditionale precum poze, video etc.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: