Marketing Stiri

Sportul urban, in competitie

15 iul. 2015 < 1 min

Sportul urban, in competitie

Reading Time: < 1 minut

Mountain Dew le ofera pentru prima data pasionatilor de sport urban din Romania sansa sa participe la Dew Tour AM Series din Amsterdam, pe 30 august 2015, un eveniment dedicat  skaterilor amatori din intreaga Europa.

Inscrierile se fac pana la data de 31 iulie pe www.mountain-dew.ro in baza unui clip de maximum 1 minut in care fiecare concurent isi prezinta abilitatile de rider. Castigatorii vor avea sansa sa se “dueleze” cu cei mai priceputi skateri, chiar in  Museumplein din Amsterdam. Cel mai bun rider va castiga, alaturi de un prieten, o super experienta in Los Angeles, California, unde se vor intalni si antrena impreuna cu skaterul profesionist Paul Rodriguez.

Cei care vor sa ajunga la acest eveniment in calitate de spectator, trebuie sa convinga juriul cu un clip sau poze in care arata cate de innebuniti sunt dupa Dew si de ce merita sa vada  spectacolul din tribune. Pot fi inscrise in concurs maxim 3 clipuri sau poze, in perioada  1 – 31 iulie 2015.

Mountain Dew este de 10 ani partener al Dew Tour. La eveniment vor participa si skateboarderi profesionisti, care vor semna autografe si vor oferi sfaturi concurentilor.   

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: