Stiri Tech

Spotify s-a lansat oficial în România

12 mart. 2018 2 min

Spotify s-a lansat oficial în România

Reading Time: 2 minute

Serviciul de streaming muzical Spotify se lansează astăzi în România, atât în versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, cât și pe bază de abonament lunar. Serviciul Spotify Premium este disponibil pentru 4,99 de euro pe lună.

Plata se poate face prin carduri de credit Visa, Mastercard, Amex, dar și prin carduri de debit Visa și Mastercard. Spotify Premium poate fi testat gratuit timp de 30 de zile.

Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri și construi propria colecție muzicală, dar și de a distribui conținutul preferat către prieteni. Serviciul oferă utilizatorilor români o bază de date de peste 35 de milioane de melodii locale și internaționale, atât pentru utilizatorii variantei gratuite, cât și celor care au ales varianta Premium.

„Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România și să oferim o experiență muzicală revoluționară. Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate și celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată” – Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify.

Utilizatorii din România au acces la multe playlist-uri globale, alcătuite de experți și actualizate constant, dar pot descoperi și alte milioane de playlist-uri internaționale, aparținând Spotify sau altor iubitori ai muzicii.

Pe lângă smartphone, laptop, PC sau tabletă, conținutul serviciului poate fi redat prin Spotify Connect și pe boxe, televizor sau în mașină, poate fi distribuit prin Facebook, Twitter sau Messenger. Melodiile pot fi ascultate de pe dispozitivele mobile, chiar și atunci când aplicația rulează în background.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: