Business Stiri Tech

Simplificarea digitalizării cu scanerul WorkForce

23/10/2020 < 1 min read

Simplificarea digitalizării cu scanerul WorkForce

Reading Time: < 1 minut

Epson a lansat scanerul WorkForce DS-730N, un echipament accesibil, mid-range, ce simplifică procesele de digitalizare și reduce volumul de hârtie folosit în companii. Scanerul permite conexiuni mai bune și un flux de lucru mai simplu pentru membrii diferitelor echipe ale companiei, fiind dezvoltat pentru a corespunde măsurilor de siguranță impusă în birourile din întreaga lume.

Modelul WorkForce DS-730N are o capacitatea de scanare de până la 40ppm/ 80ipm și facilitează trimiterea rapidă de documente digitale între echipe și departamente, eliminând nevoia circulării de documente fizice între angajați.

„Companiile sunt în proces de reinventare a modului de lucru, iar scanerul WorkForce DS-730N vine pe piață într-un moment critic”, a declarat Adriana Gologan, Sales Manager Resellers, Epson România. „În mod firesc, prin scanarea documentelor rapid, companiile elimină consumul inutil de hârtie, iar Epson face un pas mai departe și permite trimiterea documentelor în diferite foldere de pe PC-urile angajaților, cu ajutorul sarcinilor predefinite setate pe dispozitiv. În plus, butoanele de scanare rapidă integrate pe modelul DS-730N le permit utilizatorilor să folosească dispozitivul cu ajutorul unui pix sau un stylus.”

Scanerul are un ecran color de 1,44 inci pentru a afișa clar detaliile diferitelor sarcini de lucru. În plus, funcții precum îmbunătățirea textului scanat asigură digitalizarea fișierelor la o calitate superioară pentru o arhivare eficientă a documentelor companiei.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă