BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Platforma Termene.ro a dublat investițiile în pandemie

19 aug. 2020 2 min

Platforma Termene.ro a dublat investițiile în pandemie

Reading Time: 2 minute

Termene.ro, platforma care oferă informații actualizate în timp real despre firmele din România, a înregistrat în primul semestru din 2020 o creștere organică de aproximativ 40% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Platforma anunță ca a dublat investițiile în marketing și suport tehnic în ultimele șase luni și estimează un avans al cifrei de afaceri de 40-60% la nivelul întregului an, până la 4 milioane lei.

Profitul net înregistrat de companie în 2019 a fost de 402,767 lei (84.000 de euro), cu o marjă de profit de 13%, iar pentru 2020 prognoza marjei este de 10-15% deoarece vor fi continuate investițiile în dezvoltare, marketing și vânzări, arată compania, într-un comunicat de presa.

“Chiar dacă 2020 este un an cu multe incertitudini economice, evoluția noastră este în creștere în principal datorită automatizării proceselor de business, stabilității produsului propriu și mai ales se văd rezultatele investițiilor realizate în marketing. Imediat cu apariția contextului creat de pandemia Covid-19, am investit în tehnologie, parteneriate și marketing. Spre exemplu, ne-am dublat investițiile în marketing și suport tehnic în ultimele șase luni”, a declarat Adrian Dragomir, co-fondator Termene.ro.

Cresterea înregistrată de compania Termene.ro în ultimul an este bazată, în principal, pe maturizarea echipei de vânzări, stabilizarea afacerii pe zona de retenție (clienții atrași anii anteriori au continuat colaborarea și în 2020) și pe atragerea de clienți noi din zona enterprise.

Numărul de utilizatori ai companiei Termene.ro a crescut  în ultimul an și a ajuns la 66.800 de firme la sfârșitul primului semestru din 2020. Tot mai mulți clienți au acces la produsele și modulele platformei Termene.ro și beneficiază de date sigure, accesibile, complete și actualizate. Numărul de angajați ai Termene.ro a ajuns la 29 specialiști în prezent.

În contextul în care firmele vor să își gestioneze mai bine riscurile în noua realitate economică, Termene.ro a extins facilitățile oferite de contul Gratuit prin care utilizatorii au acces la toate informațiile financiare și juridice de care au nevoie pentru a-și proteja afacerea.

Astfel, dacă  până acum contul gratuit  oferea firmelor acces la: 1. Verificare firme din România, 2. Monitorizare gratuită a propriei firme , 3. BizZilla - cea mai rapidă și complexă bază de date cu informații actualizate despre companiile din România și 4. RedBill, soluția care ajută prin recuperarea facturilor neîncasate la termen, în noul pachet  Info Protect sunt adaugate datele de contact oficiale, înregistrate în sursele publice, bilanțul companiei pe ultimii 10 ani, Certificat de stare de urgență Stare „IMM Invest” și statistici portofoliu clienți. 

În ultimul an, Termene.ro și-a accelerat creșterea și s-a extins printr-o serie de parteneriate strategice alături de mari companii prezente pe piața românească.

Astfel, Termene.ro a lansat în parteneriat cu Deloitte România aplicația PartnerSCAN, care permite companiilor evaluarea partenerilor de afaceri din punctul de vedere al riscului fiscal. De asemenea, alături de KRUK România a fost lansată o soluție automatizată pentru transmiterea în colectare a facturilor neîncasate, dedicată în principal antreprenorilor. Foarte recent, a fost implementat parteneriatul cu TBI Bank prin care companiile care folosesc Termene.ro pot accesa un împrumut pentru business direct din cadrul platformei, într-un proces digital, fără vizite la bancă, birocrație inutilă sau garanții. În plus, în parteneriat cu SmartBill a fost lansat serviciul de monitorizare zilnică a statutului fiscal al partenerilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: