Finanțe Stiri

Sprijin pentru exportatori

19 apr. 2017 < 1 min

Sprijin pentru exportatori

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank extinde gama de produse și servicii bancare dedicate clienților IMM și companii mari prin lansarea unei noi facilități de credit – Plafonul pentru mobilizarea creanțelor de export. Produsul se acordă în EUR și USD pentru finanțarea activității curente, pe termen mediu, prin punerea la dispoziție a unui plafon de tip revolving clienților care realizează operațiuni de export prin intermediul acreditivelor de export cu plata la termen. 

Plafonul pentru mobilizarea creanțelor de export se acordă în condiții de cost avantajoase, pe o perioadă de maximum 18 luni, cu posibilitatea prelungirii facilității pe noi perioade de până la 12 luni. Valoarea plafonului acordat este de maximum 125% din valoarea contractelor de export derulate în anul precedent sau aflate în portofoliu la momentul solicitării facilității de credit. Clienții au posibilitatea vizualizării situației financiare utilizând serviciile de Internet Banking.

„Prin lansarea Plafonului pentru mobilizarea creanțelor de export, CEC Bank continuă să vină în întâmpinarea nevoilor de finanțare ale clienților IMM și mari companii cu soluții avantajoase și flexibile, care să susțină atât dezvoltarea afacerilor acestora, cât și economia României, în ansamblu”, a declarat Radu Grațian Ghețea, Președinte Director-General CEC Bank.

Clienții CEC Bank beneficiază de consultanță gratuită în ceea ce privește pregătirea documentației de accesare a plafonului. Informații suplimentare pot fi obținute în orice unitate CEC Bank, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul Băncii, www.cec.ro, în cadrul secțiunii dedicate finanțărilor pentru persoane juridice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: