Stiri

Squid Game a devenit cea mai bună lansare a unui serial pe Netflix cu 111 milioane de vizionări

13 oct. 2021 2 min

Squid Game a devenit cea mai bună lansare a unui serial pe Netflix cu 111 milioane de vizionări

Reading Time: 2 minute

Netflix a anunțat cifrele pentru Jocul Calamarului (Squid Game), iar acestea arată că de la la lansarea lui 111 milioane de oameni au urmărit filmul, fiind cea mai de succes lansare din toate timpurile pentru serviciul de streaming.

CEO-ul Netflix Ted Sarandos afirma luna trecută că serialul Jocul Calamarului va fi probabil cea mai bună producție a Netflix, iar cifrele publicate zilele acestea susțin aceste afirmații. Procedura de măsurare a audienței la Netflix implică ca utilizatorul să vadă cel puțin 2 minute din film, în primele 28 de zile de la lansare.

Sezonul 1 din serialul Bridgerton ocupase până acum prima poziție a topului celor mai vizionate seriale cu 82 de milioane de utilizatori, până să fie detronat de Jocul Calamarului. Acesta din urmă a depășit și alte producții de succes cum ar fi The Witcher, Tiger King, Stanger Things și altele.

Totuși, parcursul serialului Jocul Calamarului de la scenariu până la ecran a fost unul de durată. Scenariul a fost respins timp de 10 ani, înainte ca Netflix să îi dea undă verde. Odată ce a intrat în producție, regizorul Hwang Dong-hyuk spune că a pierdut mai mulți dinți din cauza stresului.

Netflix va șterge un număr de telefon ce apare în serialul Squid Game

Netflix a declarat că va şterge un număr de telefon care apare în serialul său de succes sud-coreean „Squid Game” (Jocul calamarului) după ce o femeie a declarat că a fost copleşită de apeluri pe telefonul său mobil, informează BBC.

Thriller distopic, „Squid Game” spune povestea unor persoane cu mari dificultăţi financiare care iau parte la o serie de jocuri cu câştiguri fabuloase după ce sună la un număr de telefon. Jocurile sunt asemănătoare celor din copilărie şi nu par dificile, însă pierderea lor este fatală pentru participanţi.

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a povestit că numărul care apare în serial îi aparţine şi că a fost pur şi simplu copleşită de solicitări de a juca.

Femeia a precizat pentru presa locală că a primit mii de sms-uri şi apeluri, până în punctul în care i-a devenit dificil să îşi mai desfăşoare activităţile zilnice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: