Companii CSR Stiri

“Academia 5 to Go”, alături de tinerii talentați lipsiți de posibilități

nov. 7, 2019 2 min

“Academia 5 to Go”, alături de tinerii talentați lipsiți de posibilități

Reading Time: 2 minute

Lanțul de cafenele 5 to Go vine în întâmpinarea tinerilor talentați dar lipsiți de posibilități, care își doresc să își urmeze vocația, lansând cel mai nou program al brandului, “Academia 5 to Go”. Proiectul dezvoltat în parteneriat cu Hope and Homes for Children, va face cunoscute poveștile unor tineri talentați care provin din centre de plasament, care se află în grija unor asistenți maternali sau în familii extrem de vulnerabile.

5 to Go va dona 10% din valoarea fiecărui produs Flat White achiziționat în perioada perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020 și câte 1 leu la cumpărarea unui sirop pentru acasă, la care iubitorii de cafea vor primi și un cadou – o carte poștală desenată chiar de către copiii de la Hope and Homes for Children.

“Credem în acest proiect așa cum credem că tinerii merită șanse, susținere și încredere să poată ajunge unde visează. Dacă performanța îi definește, noi vrem să le fim alături. Îmi doresc să putem face asta împreună, prin intermediul iubitorilor de cafea, a întregii comunități 5 to go. Donațiile din următoarele 3 luni vor merge către acest ONG cu o poveste frumoasă în spate!”, a declarat Radu Savopol, co-fondator, 5 to Go.

În perioada campaniei 5 to Go va organiza și o serie de acțiuni “Barista pentru o zi”, în care persoane publice sunt invitate să fie barista în locații selectate, iar valoarea produselor vândute de ei va fi donată integral programului. 

Una dintre poveștile susținute de “Academia 5 to Go” este cea a lui Șerban, un tânăr de 18 ani care își dorește să devină actor și care muncește constant pentru visul lui. El face parte dintr-o trupă de teatru din județul Neamț, participă la concursuri și competiții, dar a fost și pe cont propriu la un casting pentru un rol într-o producție TV. Și a fost acceptat! În spatele eforturilor sale este viața lui Șerban petrecută într-un centru de plasament din județul Neamț. Are încă trei frațI, dintre care doi cresc în centre de plasament din județul Botoșani, iar o soră este studentă în București. Mama lucrează în Italia și nu le este alături decât ocazional, tatăl fiind decedat.

Informațiile despre proiect, regulament și despre parteneriatul cu Hope and Homes for Children sunt disponibile  pe site, acolo unde vor apărea succesiv toate poveștile susținute în campanie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: