Stiri Tech

Star Storage isi doreste extinderea globala

21 aug. 2015 2 min

Star Storage isi doreste extinderea globala

Reading Time: 2 minute

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii, servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta aniversarea astazi a 15 ani de la infiintarea companiei. Aceasta varsta vine cu noi proiecte de largire a portofoliului de clienti si de extindere pe noi piete la nivel international.

In anul 2000, Star Storage isi incepea activitatea cu o echipa mica de doar cativa oameni ambitiosi, dar cu obiective mari, cu dorinta de a se pozitiona in piata romaneasca. Inca din anul 2000 a fost construit Centrul de Solutii, unde clientii sunt sprijiniti in luarea unei decizii, solutiile Star Storage putand fi testate cu date si aplicatii similare celor existente in compania lor, cu asistenta din partea  celor mai buni specialisti.

Apoi, in anul urmator, a fost inaugurat Centrul de Conversie Documente, care permite conversia digitala, protejarea si accesarea informatiilor extrase din orice tip de documente, indiferent de formatul sau de gradul lor de uzura, cu o capacitate zilnica de procesare de peste 1.000.000 documente.

Pe parcursul anilor au fost analizate permanent nevoile clientilor, iar in anul 2014, prin intrarea in actionariatul companiei Axxess Capital, managerul de investitii al Emerging Europe Accession Fund (EEAF), s-a facut o injectie de capital de 5 milioane euro, avand ca obiectiv continuarea investitiilor in produsele software proprii si in tehnologii emergente, cresterea capacitatilor de livrare a serviciilor cloud ale companiei, atat aplicatii cat si servicii de infrastructura si adoptarea de noi segmente de piata (intreprinderi mici si mijlocii) si zone geografice (piata globala),

“Ca in orice viata au fost multe momente bune, dar si perioade dificile, perioade caracterizate de criza economica globala, de o piata nationala care s-a contractat, de o permanenta lupta politica absurda, de o lipsa acuta de cash atat in sectorul public, cat si in cel privat, de insolvente, falimente si de o lupta permanenta pentru supravietuire a companiilor. In toti acesti 15 ani ma bucur si ma simt mandru ca am avut alaturi o echipa de profesionisti care au facut toate aceste lucruri posibile.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: