Companii Stiri

Dedeman a investit 17 mil. euro intr-un nou magazin

20 oct. 2015 < 1 min

Dedeman a investit 17 mil. euro intr-un nou magazin

Reading Time: < 1 minut

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri 23 octombrie, al doilea magazin din Timisoara, cel de-al 42-lea al retelei nationale.

Investitia in noul magazin, situat pe Calea Sagului, s-a ridicat la 17 milioane de euro, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Noul magazin, cu o suprafata de circa 16.000 mp si o parcare de 360 de locuri, pune la dispozitia clientilor o gama de peste 45.000 de produse si o sera de peste 2000 mp cu clima controlata, in care sunt prezentate zeci de specii de plante.

“Chiar daca timisorenii sunt familiarizati cu oferta noastra de produse, intotdeauna vor gasi ceva nou la Dedeman. Ne actualizam permanent gamele de produse, tinem cont si suntem sensibili la tendinte si ne propunem sa fim intotdeauna primii care lanseaza produse noi, tinand cont de asteptarile de azi si anticipand nevoile de maine ale clientilor nostri”, a declarat Dragos Paval, presedinte Dedeman.

Carduri cadou

Pe langa produsele variate si de calitate, clientii vor descoperi si numeroase servicii auxiliare, precum serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur produse, se arata in comunicat.

Odata cu inaugurarea magazinului de pe Calea Sagului, compania Dedeman marcheaza inca un eveniment special – lansarea Cardurilor Cadou. Astfel, pentru toate evenimentele speciale la care participa, fie ca este vorba de aniversare, nunta, botez sau o petrecere de casa noua, dar nu numai, clientii pot achizitiona, pentru prieteni si familie, carduri cadou, valabile in intreaga retea Dedeman. Cardurile sunt disponibile cu valori de 100, 300, 500, 1000, 2000 respectiv 5000 de lei si sunt insotite de felicitari dedicate, cu design si urari amuzante.

Dedeman are o retea de 42 magazine, doua centre logistice, parc auto propriu si peste 8000 de angajati.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: