Marketing

Start la inscrieri pentru Top Social Brands 2016

13 mai 2016 < 1 min

Start la inscrieri pentru Top Social Brands 2016

Reading Time: < 1 minut

Revista Biz anunta inceperea inscrierilor pentru Top Social Brands 2016, clasamentul ce reflecta gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media in Romania.

Agentiile de digital, PR si de media active in piata, precum si companiile care au derulat inhouse campanii de promovare in social media pe parcursul anului trecut pentru brandurile aflate in portofoliu sunt invitate sa completeze chestionarul Biz Top Social Brands.

Agentiile si companiile care nu primesc chestionarul pana vineri, 13 mai, inclusiv si doresc sa incrie un brand pe lista scurta pentru Top Social Brands 2016 sunt rugate sa solicite un chestionar de inscriere trimitand un mail catre alex.radescu@revistabiz.ro sau biz@revistabiz.ro.

Numai brandurile inscrise prin completarea chestionarului vor fi luate in calcul pentru etapele urmatoare ale cercetarii. Inscrierile pentru Top Social Brands 2016 se vor putea face pana pe data de 19 mai.

Rezultatele Top Social Brands 2016 vor fi anuntate in iunie 2016.

Este pentru al optulea an consecutiv cand Biz realizeaza Top Social Brands. Rezultatele studiului de anul trecut pot fi citite aici.

Vodafone, Samsung si Coca-Cola sunt brandurile care s-au clasat pe primele trei pozitii in Top Social Brands 2015.

Layout 1

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: