Antreprenori by eMAG Stiri

Startup românesc, expansiune globală

aug. 22, 2016 < 1 min

Startup românesc, expansiune globală

Reading Time: < 1 minut

După Bulgaria, Polonia și SUA, Retargeting.Biz, un startup românesc este în discuții avansate pentru extinderea pe piața italiană.

Retargeting.Biz, un startup care propune companiilor din industria e-commerce soluții prin care să interacționeze personalizat și rapid cu fiecare vizitator în parte, este în plină ascensiune pe plan global. Rareș Bănescu și Mugur Frunzetti, cei doi antreprenori care au fondat Retargeting.Biz se află în discuții avansate cu o serie de jucători din Italia. Compania a deschis primul birou în Los Angeles, dispune de prezențe externe pe piețe precum Bulgaria și Polonia, iar în afara țării, platforma românească mai are clienți în Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam sau SUA.

Cu ajutorul retargetării personalizate, Retargeting.Biz generează venituri pentru 400 de clienți români și străini, care provin din industrii variate, precum cele de fashion, IT&C, bancar, home&deco sau travel. De la lansare și până în prezent, Retargeting.Biz a generat pentru companiile care îl utilizează 40 de milioane de mesaje personalizate, vânzări suplimentare de peste 8,5 milioane de euro, la o rată medie de conversie de peste 10%. Soluția care ajută magazinele online să comunice personalizat cu clienții vine cu workflow-uri definite, dar poate fi personalizată de utilizatori, cărora le oferă posibilitatea de a stabili modul în care interacționează cu proprii clienți.

”Estimăm un portofoliu de 1.000 de clienți la finalul anului 2016, iar în următoarele săptămâni vom anunța integrări cu jucători mari din piața de IT din România, Bulgaria și Polonia”, spune Rareș Bănescu, CEO și fondator al companiei. ”Retargeting.Biz se diferențiază de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanță, plus o abordare diferită în proliferarea și comunicarea cu clientul. Îmbunătățim constant softul, cu scopul de a ajuta magazinele online în comunicarea lor cu clienții magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportând email reminder și sms reminder”, adaugă Rareș Bănescu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: