Stiri Tech

Startup-ul românesc Bunnyshell primește o investiție de 750.000 euro

17 sept. 2019 < 1 min

Startup-ul românesc Bunnyshell primește o investiție de 750.000 euro

Reading Time: < 1 minut

Bunnyshell, un start-up românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a primit o investiție de 750.000 euro de la Early Game Ventures.

Bunnyshell funcționează deja pe marile platforme de infrastructură, Google Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure şi are parteneriate cu alte companii din domeniu precum Digital Ocean sau Cloudflare. De asemenea, compania furnizează servicii către clienți corporate din România şi din afara țării.

„În ziua de astăzi, nu există aplicație sau sistem software care să nu funcționeze în cloud. Dezvoltarea aplicațiilor se face tot mai rapid, folosind componente, unelte, API-uri, SDK-uri şi alte resurse uşor de integrat şi usor de folosit inclusiv de ingineri ne-specializați. Și totuși, atunci când vine vorba despre instalarea aplicațiilor pe o infrastructură în cloud, lucrurile se complică. Este nevoie de un administrator de sistem care să aleagă cea mai bună soluție sau cea mai bună arhitectură şi să facă setările şi instalările. Aici intervine Bunnyshell, astfel încât, cu doar două-trei click-uri, oricine să poată instala şi lansa aplicații în cloud”, declară Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

La investiție a participat şi un business angel român, iar asistența juridică a tranzacției a fost asigurată de casa de avocatură DLA Piper Dinu. Startup-ul a fost reprezentat de Boanță, Gîdei şi Asociații S.C.A.

„Instalarea şi lansarea de servere, monitorizarea şi scalarea acestora, precum şi securitatea în cloud, toate le poți rezolva în câteva minute. Automatizările dezvoltate de Bunnyshell democratizează accesul la infrastructura în cloud – acestea sunt câteva dintre argumentele care ne-au făcut să investim în echipa Bunnyshell”, declară Dan Călugareanu, Partner al Early Game Ventures.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: