fbpx
Management Stiri

Nou director de HR la Vodafone România1 min

03/02/2020 < 1 min read

Nou director de HR la Vodafone România1 min

Reading Time: < 1 minut

Anca Marcu devine, din luna martie, director de resurse umane la Vodafone România și membru al echipei executive Vodafone și UPC România

Vodafone România o numește director de resurse umane pe Anca Marcu, începând cu data de 23 martie. Anca Marcu o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

Anca Marcu se alătură echipei Vodafone și UPC după o carieră de succes în cadrul Lidl România, unde a ocupat funcția de Director de Resurse Umane și a reușit să genereze o importantă transformare a culturii interne a companiei, precum și să dezvolte un program de management al schimbării.

Înainte de Lidl, Anca a deținut numeroase funcții de conducere, ca de exemplu Director de Resurse Umane în cadrul companiei Novartis și European Recruitment Lead, iar mai apoi Capability Development Lead, la Accenture. Pe parcursul carierei sale alături de Accenture, Anca a dezvoltat și implementat mai multe programe strategice de resurse umane la nivel global. Pe lângă aceasta, de-a lungul carierei sale a condus programe transformaționale de HR și deține o vastă experiență în domeniul proiectelor de achiziție și fuziune. Anca Marcu și-a început cariera alături de Vodafone România, avansând cu succes prin diferite funcții din cadrul departamentului de resurse umane.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *