Antreprenori by eMAG Digital Stiri Tech

Startup-ul SuperOkay, fondat de doi români în UK, atrage o rundă de investiții de 400.000 de euro

4 feb. 2021 2 min

Startup-ul SuperOkay, fondat de doi români în UK, atrage o rundă de investiții de 400.000 de euro

Reading Time: 2 minute

SuperOkay, un startup de tehnologie fondat de către doi români din Marea Britanie, a atras o rundă de investiții în valoare de 400.000 de euro.

Runda de investiție, condusă de către fondul Eleven Ventures și completată de Roca X și alți business angels din Marea Britanie are ca scop creșterea echipei SuperOkay și extinderea bazei de clienți.

„Suntem încântați să îi primim pe Maria, Radu și restul echipei SuperOkay în familia Eleven. Este o plăcere pentru noi să lucrăm cu fondatori care colaborează impreună de mult timp, înțeleg domeniul și au ambiții mari. Întreaga noastră echipă așteaptă cu interes să susțină creșterea companiei SuperOkay. Este prima noastră investiție într-o echipă din România, în ultimii ani, și suntem încântați să susținem un nou val de fondatori care aspiră la construirea unor companii disruptive„, a declarat Vassil Terziev, Managing Partner al Eleven Ventures.

SuperOkay creează aplicații destinate agențiilor digitale, studiourilor de software și freelancerilor, pentru a-i ajuta să își gestioneze mai bine vânzările, fluxurile de lucru și schimbările apărute în cadrul proiectelor, astfel încât acestea să își îmbunătățească procesele, să își crească profiturile și să ofere servicii în cât mai fin acord cu nevoile clienților.

Produsul, disponibil în varianta beta, este utilizat în momentul de față de peste 60 de agenții, iar echipa din spatele proiectului lucrează împreună cu aceștia pentru a înțelege, îmbunătăți și rafina procesul lor de colaborare cu clienții.

„În cursul celor 7 ani în care am condus o agenție de soft am avut atât frustrarea, cât și satisfacția de observa și îmbunătăți aceste interacțiuni. Ne-am ajutat de aceste experiențe pentru a crea SuperOkay, un tool de colaborare smart, curat și eficient, care să faciliteze experiența de lucru a agențiilor, dar și pe cea a clienților”, explică Maria Constantinescu, co-fondatoare și CEO SuperOkay.

Compania ajută la rezolvarea unora dintre cele mai sensibile aspecte din viața agențiilor digitale – relația cu clientul. iar produsul este construit în jurul utilizatorilor, astfel încât să ofere o experiență smart, eficientă și intuitivă atât pentru agenții, cât și pentru clienții acestora.

SuperOkay este o companie înființată în 2018 pe piața britanică, de către o echipă de români condusă de Maria Constantinescu și Radu Ceucă, cu experiență extinsă de lucru în crearea de produse digitale și în agențiilor. Având experiență în domeniu prin activitatea anterioară la agenția Perfect 10 Studio, echipa fondatoare a construit aplicații mobile precum Marune și Uspaah.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: