Stiri

Young Diamonds sau cum se cultivă sclipirile pentru totdeauna

Reading Time: 2 minute

De peste 30 de ani, STIL Diamonds transpune dragostea pentru artă și frumusețe în bijuterii din aur cu pietre prețioase.

În prezent, STIL Diamonds îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu tehnologii inovatoare, sustenabile, capabile să creeeze minimalism rafinat, prin bijuterii caracterizate de strălucire și versatilitate.

Prin introducerea diamantelor create în laborator, pe scena STIL Diamonds se deschide un nou capitol al poveștii brandului românesc, descris cel mai bine prin frumusețe, durabilitate și străluciri intense care se păstrează pentru totdeauna.

Diamantele încrustate în bijuteriile Young Diamonds sunt identice din punct de vedere chimic și optic cu diamantele naturale, singura diferență fiind procesul prin care au fost create, într-un mediu perfect controlat.

Cum se cultivă sclipirile pentru totdeauna?

Diamantele încrustate în bijuteriile Young Diamonds sunt realizate prin metoda HPHT – High Pressure, High Temperature – simulând procesul natural din interiorul Pământului, prin care grafitul este supus unei presiuni de peste 50,000 de atmosfere și la temperaturi de aproximativ 1500 de grade Celsius.

Spre deosebire de diamantele naturale, diamantele de laborator Young Diamonds sunt realizate într-un interval scurt de timp, de la câteva ore la câteva zile, într-un mediu controlat, existând posibilitatea de a se obține caracteristici perfecte în ceea ce privește cei 4C. Deși procesul de formare este de scurtă durată, acestea strălucesc cu aceeași intensitate și sunt la fel de rezistente ca cele naturale.

Diamantele Young Diamonds sunt certificate IGI sau GSI, atestând faptul că diamantele cultivate în laborator sunt identice cu cele naturale.

Young Diamond Ada Petcu

Muza Young Diamonds este Ada Petcu, o tânără artistă, care cântă și compune muzică. În vârstă de doar 21 de ani, Ada a ales muzica fiind convinsă că prin intermediul acestei arte se pot crea conexiuni puternice, indiferent de diferențele de caracter sau stiluri de viață.

Cu o energie de necontenit, Ada reușește să transpună prin naturalețe și feminitate spiritul puternic Young Diamonds: vibrații ce se simt adânc în suflet și creează sclipiri memorabile, care se păstrează pentru totdeauna. 

Colecția

Fiecare piesă din colecția Young Diamonds este creată cu atenție și pasiune, oferind strălucirea și frumusețea caracteristică diamantelor naturale, acordând mai multă atenție mediului înconjurător. Cu design modern, bijuteriile încrustate cu diamante cultivate în laborator sunt extrem de versatile, fiind potrivite oricărui moment din zi.

Colecția este disponibilă atât online, cât și în locațiile fizice STIL Diamonds din țară.

Ovidiu Neagoe

Recent Posts

DP World a inaugurat terminalul multimodal de la Aiud, investiție de 21 mil. euro

DP World, unul dintre cei mai mari operatori portuari la nivel global, a inaugurat noul terminal multimodal de la Aiud,…

2 zile ago

FORT, parte a Bittnet Group, debutează pe piața AeRO a Bursei

FORT, companie specializată în securitate cibernetică, parte a Bittnet Group, a debutat astăzi pe piața AeRO a Bursei de Valori…

2 zile ago

Venituri de 3,4 miliarde de euro pentru piața telecom din România

Veniturile din sectorul telecom din România s-au menţinut la 16,9 miliarde de lei în anul 2023, respectiv 3,4 miliarde euro,…

2 zile ago

Străzi deschise în București. O nouă stradă devine pietonală în acest weekend

În weekendul 18-19 mai „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” #4 activează, în premieră, o nouă zonă a Capitalei, Strada…

2 zile ago

DIGI își lansează serviciile în Belgia în această vară

DIGI a a inaugurat oficial sediul central din Bruxelles și va deveni cel de-al patrulea jucător de telecomunicații din Belgia.…

2 zile ago

50 de lideri din business și societatea civilă au construit patru case în jud. Prahova

Șantierul Habitat for Humanity din comuna Berceni, județul Prahova, a fost joi gazda CEO Build, eveniment care a reunit 50…

2 zile ago