Lifestyle Stiri

Strongbow by HEINEKEN, cea mai recenta senzatie din Romania

9 apr. 2015 < 1 min

Strongbow by HEINEKEN, cea mai recenta senzatie din Romania

Reading Time: < 1 minut

HEINEKEN introduce pe piata din Romania o categorie de bauturi alcoolice unisex, prin lansarea Strongbow, marca de cidru numarul 1 la nivel global. Strongbow Apple Ciders este o bautura alcoolica fermentata din mere, cu o concentratie de alcool de 4,5% . Cele trei variante in care se poate experimenta acest gust unic sunt Gold, Elderflower si Red Berries.

“Urban by Nature”:

Consumatorii Strongbow sunt cei care imbina experientele autentice cu momentele petrecute alaturi de prieteni, cei care isi petreac timpul in aer liber, insa iubesc in egala masura si orasul, ceea ce inseamna ‚urban by nature’.

Cum se bea?

Gustul racoritor al cidrului Strongbow este cel mai bine pus in valoare atunci cand se bea cu gheata, pentru ca accentueaza gustul de mar. Momentul perfect pentru a savura un Strongbow este in Golden Hours, adica in momentele de relaxare, la apus de soare.

Traditia de preparare, de peste 125 ani:

Pentru producerea Strongbow se alege un mix special de mere pentru a obtine o reteta echilibrata de cidru. Dupa recoltarea celor mai coapte mere, acestea sunt spalate, zdrobite, iar pulpa se preseaza pentru a extrage sucul pur, care ulterior este mixat cu drojdie si astfel incepe procesul de fermentare. Dupa ce se incheie procesul de fermentare, cidrul se filtreaza si imbuteliaza.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: