Companii Lifestyle Stiri

Suporteri in rate

17 mai 2016 2 min

Suporteri in rate

Reading Time: 2 minute

Suporterii echipei nationale de fotbal a Romaniei fac eforturi sa fie alaturi de tricolori la toate cele trei meciuri din grupe, chiar daca mai mult de o treime dintre ei au fost nevoiti sa plateasca in rate pentru a-si putea permite sa ajunga in Franta, potrivit agentiei de turism online Paravion.

Aproximativ 36% dintre romanii care au cumparat pachete in Franta cu ocazia meciurilor nationalei Romaniei la Euro 2016 au ales sa le achite in doua sau trei rate. Cel mai scump pachet, care include bilete la toate cele trei meciuri din grupe, avion, transferuri si cazare pentru 11 nopti in Franta, costa peste 2.000 de euro de persoana.

Studiul Paravion mai arata ca peste 46% dintre microbistii care au cumparat pachete turistice, dar şi bilete la meciurile Romaniei, au optat pentru cele disponibile in deschiderea competitiei, pe 10 iunie, cand este programat meciul tricolorilor cu nationala Frantei. Al doilea meci in clasamentul preferintelor turistilor este Romania – Elvetia, care a generat 34% din totalul pachetelor rezervate pentru Euro 2016, urmat de meciul Romania – Albania, cu o pondere de 20%. Din totalul romanilor care si-au achizitionat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15% sunt femei, conform datelor Paravion.

Paravion vinde, inca din luna martie, pachete de servicii turistice pentru Campionatul European de Fotbal, dar si bilete separate pentru meciurile din competitie, numarandu-se printre primele agentii de turism din Romania care le ofera turiştilor posibilitatea de a opta, separat, doar pentru bilete la meciurile de la Euro, achizitionate de companie de pe piata libera internationala. 

Pachetele disponibile la Euro 2016 includ biletul de avion, cazarea si transferurile de la aeroport la hotel, dar si de la hotel la stadion si inapoi, pentru cei care vor sa mearga in Franta doar pentru meci si sa se intoarca imediat dupa ce se termina.

„Pe masura ce se apropie Campionatul European de Fotbal, vanzarile pachetelor, respectiv ale biletelor la meciuri, cresc. Din estimarile noastre, pachetele pentru meciul din deschidere vor ramane in topul vanzarilor, urmate de cele pentru partida dintre Romania si Elvetia”, declara Remus Visan, Directorul General al Paravion.

Potrivit acestuia, aproximativ 18% dintre romanii care au achizitionat pachete pentru cel mai important eveniment de fotbal al anului au ales oferta care asigura bilete de avion si cazare pentru 11 nopti, pentru a participa astfel la toate cele trei meciuri ale nationalei. Pachetul pentru meciurile Romaniei la Euro 2016 este disponibil la pretul de 2.149 de euro de persoana si include transport cu avionul de la Bucuresti la Paris si retur cu compania Air France/KLM, taxele de aeroport, 9 nopti de cazare cu mic dejun in Paris la un hotel de patru stele, 2 nopti de cazare cu mic dejun in Lyon la un hotel de patru stele.

De asemenea, acesta include şi un  tur panoramic al capitalei cu ghid local, transferuri de la aeroport la hotel si retur, precum si de la gara la hotel, pentru legatura dintre Paris si Lyon, bilet de tren pentru TGV Paris – Lyon, la clasa a doua, transfer de la hotel la stadion si retur (Stade de France Paris pentru vizionarea meciului Franta – Romania, stadion Parc de Princes Paris pentru vizionarea meciului de fotbal Romania – Elvetia si Stade de Lumieres Lyon pentru vizionarea meciului Romania – Albania) si un insotitor roman de grup.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: