Business Companii Stiri Tech

SureColor, o imprimantă Epson pentru antreprenori și startup-uri care lucrează de acasă

23/04/2020 < 1 min read

SureColor, o imprimantă Epson pentru antreprenori și startup-uri care lucrează de acasă

Reading Time: < 1 minut

Pentru cei nevoiți să muncească de acasă în această perioadă și care trebuie să utilizeze imprimante pentru formate mari, Epson lansează pe piață SureColor SC-T2100 de 24 inci, un echipament gândit pentru profesii precum arhitectură, inginerie sau design.

Imprimanta Epson de 24 de inci este utilă pentru o gamă largă de documente şi materiale, precum postere, prezentări, schițe CAD sau design de arhitectură sau inginerie. Cerneala pigment UltraChrome XD2 livrează printuri pe orice fel de suport de imprimare, atât pentru uz interior, cât și pentru outdoor.

Beneficiind de tehnologiile PrecisionCore MicroTFP și Nozzle Verification, care detectează și ajustează automat duzele de cerneală, noua imprimantă oferă imprimare rapidă, tipărind printuri de dimensiunea A1 în 43 de secunde. Grație conectivității wireless integrate, prin Wi-Fi Direct, arhitecții și designerii vor putea imprima de pe tablete și smartphone-uri. De asemenea, pot folosi noul ecran LCD de 4.3 inci care dispune de un meniu pentru control și navigare.

SureColor SC-T2100 va fi disponibil pentru comercializare începând cu luna mai 2020, la un preț care urmează a fi anunțat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă