Stiri Tech

A sasea editie How to Web Conference 2015

12 oct. 2015 2 min

A sasea editie How to Web Conference 2015

Reading Time: 2 minute

Peste 1000 de profesionisti in domeniul tehnologiei vor participa pe 26 & 27 noiembrie la editia cu numarul sase a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovatiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. In paralel se va desfasura si cea de a patra editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat pentru 32 de startup-uri cu potential din CEE cu premii in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA Romania.

Bune practici de la antreprenori si profesionisti cunoscuti la nivel global

Pe scena principala a conferintei vor urca antreprenori consacrati si profesionisti cunoscuti la nivel global care vor impartasi bune practici, vor prezenta studii de caz si vor aborda teme precum lansarea de produse cu potential, metrici de produs, product marketing, content marketing, cresterea ratelor de conversie prin growth hacking, sau formarea si managementul echipelor.

Printre invitatii care au confirmat participarea la How to Web Conference 2015 se numara:

Jan Reichelt, Co-Fondator & Presedinte, Mendeley ; Larry Gadea, Fondator & CEO, Envo; Martin Eriksson, Co-Fondator, Mind the Product si Product Tank; Kalman Kemenczy, Director of Product, Prezi.com; Sujan Patel, Co-Fondator, ContentMarketer.io si autor al cartii “100 Days of Growth” care a fost vanduta in peste 10.000 de exemplare.

Lista completa a invitatilor la eveniment este disponibila online pe site.

Descopera tendintele actuale & modul in care tehnologia schimba lumea

Participantii la How to Web Conference 2015 vor avea ocazia sa descopere tendintele actuale in industrie vizitand zona de gadget expo unde vor fi expuse produse inovatoare din domeniul IoT si aparate care folosesc inteligenta artificiala. O demonstratie a felului in care functioneaza o parte dintre aceste produse va avea loc si pe scena principala a conferintei.

How to Web Conference 2015 este un eveniment organizat in colaborare cu Telekom Romania, Bitdefender si IXIA, cu sprijinul partenerilor Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei in Romania, Mozilla si Okapi Studio si va avea loc pe 26 & 27 Noiembrie la Grand Cinema & More (Baneasa Shopping City). Biletele de tip very early bird sunt disponibile pana miercuri, 21 octombrie, pe site-ul evenimentului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: