Companii Stiri

Surse de culoare

3 sept. 2014 < 1 min

Surse de culoare

Reading Time: < 1 minut

Duraziv anunta relansarea site-ului companiei, care cu un design nou si o structura diferita, isi propune sa devina o resursa de inspiratie si sfaturi utile pentru alegerea corecta a finisajelor – de la mortare, la vopsele lavabile sau lacuri pentru lemn.

foto: Duraziv.ro

Sectiunile noului site imbina informatii despre cele doua divizii de produse ale companiei (vopsele, mortare) cu idei de amenajare si trucuri de designer pentru toti cei care cauta solutii accesibile pentru amenajarea locuintei.

Alaturi de platforma online, compania face pasul ssi catre social media prin pagina de Facebook.

“Odata cu relansarea siteului si lansarea paginii de Facebook ne dorim sa democratizam culoarea, sa incurajam oamenii sa se exprime prin culoare si sa isi personalizeze astfel spatiul, fie ca e acasa sau la lucru. In felul acesta, vrem sa devenim partenerul lor in amenajare si sa cream un spatiu de interactiune pentru aceia care, ca si noi, cred ca peretii iubesc culoarea!”, spune Marga Carp, director de marketing, Duraziv.

Cu o experienta de 11 ani pe piata materialelor de constructii, Duraziv este o companie cu o cifra de afaceri de aproximativ 73,5 milioane de RON in 2013 si peste 170 de angajati. Compania a fost fondata de omul de afaceri Daniel Guzu. Pornita sub denumirea Bau Profil si axata pe productie de profile metalice si accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins in domeniul adezivilor si mortarelor pentru constructii, a vopselor si tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: