Stiri Tech

Taxe auto și alte servicii noi în aplicația un-doi Centru de Plăți

2 iul. 2021 2 min

Taxe auto și alte servicii noi în aplicația un-doi Centru de Plăți

Reading Time: 2 minute

Un-doi Centru de Plăți, soluția de servicii de plăți de facturi și încărcare electronică dezvoltată de Mobile Distribution, introduce în aplicație posibilitatea de plată a taxelor pentru eliberarea permisului auto, a certificatului de înmatriculare, a autorizației provizorii de circulație și a vinietei pentru Ungaria. Aplicația un-doi Centru de Plăți a fost lansată în luna decembrie 2020 și a atras deja peste 15.000 de utilizatori care pot plăti online peste 90% din facturile emise de furnizorii de servicii de utilități din România.

La 6 luni de la lansare, avem contracte de colaborare cu majoritatea furnizorilor naționali și regionali de utilități, iar în acest moment, peste 90% din facturile emise în România pot fi plătite prin intermediul aplicației, de oriunde, ușor și rapid”, spune Călin Chira, Manager General un-doi Centru de Plăți. „În dezvoltarea aplicației, vom continua să aducem noi servicii în portofoliu și să integrăm noi funcționalități, astfel încât utilizatorii să aibă experiențe de plată sigure, rapide și mereu la îndemână”.

Tranzacții de 1,7 miliarde de euro

Aplicația este versiunea online a serviciului de plată a facturilor un-doi Centru de Plăți disponibilă la nivel național într-o rețea de peste 10.000 de magazine partenere.

De la momentul lansării serviciului de plăți de facturi, în 2014 și până în prezent, prin un-doi Centru de Plăți au fost realizate peste 100 de milioane de plăți la nivel național, ce au presupus tranzacții procesate în valoare de peste 1,7 miliarde de euro. În prezent, media lunară depășește 3 milioane de tranzacții, realizate atât în aplicație, cât și prin intermediul rețelei de parteneri.

Noile facilități introduse în aplicație se adăugă celor deja existente, de plată a facturilor la electricitate, gaz, TV, internet și telefonie, apă și canal, salubritate, clienții putând realiza chiar și plăți către asociațiile de locatari, către asigurători sau către furnizorii de servicii financiare.

Achiziții de bilete și alte servicii

În plus, utilizatorii pot încheia asigurări RCA, având la dispoziție posibilitatea de a alege dintre ofertele principalelor companii de asigurări de pe piață, dar și să cumpere Roviniete sau să facă încărcări de cartele SIM în orice rețea. În perioada imediat următoare, prin colaborarea cu autoritățile avizate din Ungaria, un-doi Centru de Plăți urmează să lanseze în aplicație servicii de plată a parcărilor, de achiziție de bilete pentru diferite obiective turistice și de bilete de autobuz pentru mai multe orașe din Ungaria.

Plățile efectuate de către utilizator prin intermediul aplicației vor fi înregistrate la furnizori cel târziu a doua zi, pentru fiecare plată utilizatorii primind prin email o chitanță cu detaliile tranzacției: data, ora, suma, numele și sigla furnizorului pentru care au efectuat plata.

Aplicația un-doi Centru de Plăți poate fi descărcată atât pe dispozitivele Android, cât și pe iOS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: