Companii Stiri

Taxify a redus tarifele

1 mart. 2017 2 min

Taxify a redus tarifele

Reading Time: 2 minute

Taxify, aplicația recent lansată și în România, a redus tariful la 1,17 lei și 0,20lei /minut pentru pasageri, acesta fiind cel mai mic tarif aplicat în România în rândul mobilității private.

În acest tarif de 1,17 este inclusă o reducere temporară de 20% aplicată pasagerilor Taxify, partenerii primind ocompensa ție de 10% pentru fiecare cursă încheiată.

”Am decis să reducem tarifele și pentru a fi mai aproape de pasagerii Taxify i pentru a le răspunde nevoilor. Am luat în considerare feedback-ul pșozitiv pe care l-am primit după lansarea în România. De i am aplicat o scădere a pre ului pe kilometru la 1,17 lei*, calțitatea serviciilor va rămâne superioară pentru că oferim condiții avantajoase atât pentru pasageri, cât i pentru partenerii Taxify”, a declarat Markus Villig, CEO Taxify.

În anumite intervale orare poate exista un tarif diferențiat mărit, dar el a fost prezent de la lansare doar în perioada sărbătorilor și în cele în care traficul a fost îngreunat din cauza zăpezilor.

Aplicația este foarte ușor de folosit, iar printr-o simplă apăsare de buton utilizatorii pot beneficia de o cursă în câteva minute. De asemenea, exista opțiunea de a vizualiza tariful orientativ al cursei în avans și de a oferi o evaluare șoferului în urma efectuării cursei, oferind un feedback atât următorilor pasageri, cât și platformei Taxify. Toți partenerii Taxify trec printr-un proces de verificare al istoricului judiciar și auto, iar în aplicație se pot regăsi detalii despre fiecare vehicul și șofer în parte. Modalitatea de plată este simplificată, fiind integrată direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit sau debit.

Cod promoțional de instalare

Aplicația Taxify poate fi descărcată din AppStore sau Magazinul Play. După instalarea aplicației și creearea unui cont, fiecare utilizator poate beneficia de prima cursă gratuită în limita a 20 lei, introducând codul promoțional BUCURESTI în secțiunea Promoții, din cadrul aplicației. Mai mult decât atât, de fiecare dată când un pasager recomandă aplicația oferind propriul cod promoțional Taxify prietenilor, atât ei, cât și pasagerul vor primi o cursă gratuită.

Taxify nu este o companie de taxi, ci o aplicație de tehnologie menită să modernizeze industria mobilității din orașe prin conectarea pasagerilor ce caută o cursă cu cel mai apropiat vehicul din zonă. Aplicația este lider în domeniul aplicațiilor de tehnologie de mobilitate în Europa și Africa. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: