Finanțe Stiri

TBI Bank crește dobânzile la depozite

6 iul. 2018 < 1 min

TBI Bank crește dobânzile la depozite

Reading Time: < 1 minut

TBI Bank a majorat, începând din iulie 2018, dobânzile acordate la depozitele în lei pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și spori câștigurile din sumele economisite și depuse la bancă. Astfel, cea mai mare dobândă oferită este de 4% pe an la depozitele în lei constituite pe 36 luni.

Oferta de produse de economisire a TBI Bank cuprinde o gamă largă de maturități – de la 1 lună la 36 de luni – cu dobânzi fixe la depozitele în lei cuprinse între 1,7% și 4% pe an, în funcție de perioada aleasă, arată banca, într-un comunicat de presă.

Depozitele TBI Bank pot fi constituite atât online, cât și în agențiile băncii.

“Românii au nevoie de soluții pentru ca economiile lor să nu fie erodate de inflație. Pentru că ne dorim să oferim clienților încredere, confort și produse care să facă diferența în economia vieții lor, am decis majorarea dobânzilor la toate depozitele în lei”, a declarat Denis Căciulă, Director Management Depozite în cadrul TBI Bank.

Clienții TBI Bank își pot administra economiile atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât și online, simplu și rapid, fără niciun comision de administrare a contului. Pentru depozitele în lei deschise online nu sunt percepute comisioane de transfer bancar, de administrare sau de retragere.

Noile dobânzi pentru depozitele la termen în lei:

TERMEN

DOBÂNDA ANUALĂ

1 lună

1,7%

3 luni

2,25%

6 luni

2,75%

9 luni

2,9%

12 luni

3,25%

18 luni

3,35%

24 luni

3,5%

36 luni

4%

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: