Marketing Stiri

Acordul dintre UPC și Discovery, reînnoit

3 aug. 2016 < 1 min

Acordul dintre UPC și Discovery, reînnoit

Reading Time: < 1 minut
Victoria Davies, VP Country Manager Discovery CEE
Victoria-Davies, VP Country Manager, Discovery CEE

UPC România și Discovery România au reînnoit pe termen lung acordul de distribuție, care garantează difuzarea întregului portofoliu Discovery către clienții UPC România din întreaga țară. Acordul cuprinde și drepturi digitale care asigură accesul telespectatorilor pasionați la conținut Discovery Networks pe ecrane multiple, prin Horizon Go.

Robert Redeleanu - CEO UPC RO
Robert Redeleanu, CEO, UPC România

Discovery a investit masiv în achiziția de drepturi sportive premium, exclusive și relevante pentru telespectatorii din fiecare țară, astfel clienții UPC România vor avea acces la evenimente sportive importante, precum Premier League, turnee de tenis de Mare Șlem și, din 2018, la Jocurile Olimpice care vor fi disponibile pe Eurosport.

Reînnoirea contractului dintre UPC România și Discovery România face parte dintr-un acord de distribuție mai amplu între grupurile Liberty Global și Discovery Communications, care include 12 țări din Europa: Austria, Belgia, Cehia, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, România, Olanda, Slovacia, Elveția și Marea Britanie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: