Business Stiri Tech

TCL lansează în România noua gamă de televizoare QLED

8 mai 2020 < 1 min

TCL lansează în România noua gamă de televizoare QLED

Reading Time: < 1 minut

TCL, gigantul de electronice din Hong-Kong, lansează seria de televizoare QLED C81 și C71 și pe piața din România. Noile televizoare sunt echipate cu tehnologiile 4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR iar tehnologia 100HZ Motion Clarity afișează imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz.

Noile serii vin cu sistemul Android 9.0 încorporat, Google Home și Google Assistant, ca parte a pachetului. Consumatorii pot utiliza controlul vocal și pot controla conținutul și funcțiile TV, precum și dispozitivele inteligente compatibile. De asemenea, compatibili cu Alexa, ambii asistenți învață mai multe în funcție de frecvența de utilizare.

Pe partea de conectivitate există 3 prize HDMI, alături de 2 porturi USB 2.0, în timp ce compatibilitatea T-Cast și Chromecast permit streamingul via telefoane smart și computere, indiferent dacă este vorba de Mac sau Windows, iPhone sau telefoane Android.

Seria de televizoare C81 va fi lansată cu versiuni de 75, 65 și 55 inci, în timp ce seria C71 va fi disponibilă în variantele de 65, 55 și 50 inci. Modelele C81 vor fi disponibile la prețuri recomandate de vânzare începând cu 815 euro, iar televizoarele din seria C71 vor avea prețuri recomandate de vânzare pornind de 687 euro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: