Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Business Stiri

TED’S COFFEE CO. continuă planurile de extindere de dinainte de pandemie

19 mai 2020 2 min

TED’S COFFEE CO. continuă planurile de extindere de dinainte de pandemie

Reading Time: 2 minute

Lanțul de cafenele TED’S COFFEE CO., fondat de  antreprenorul Vasi Andreica, continuă investițiile și anunță deschiderea de noi cafenele, două în București și una în Arad.  

Cea mai nouă cafenea din București a fost deschisă, azi, 19 mai, în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din București, după o investiție de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de franciză.

Toate cele trei proiecte noi sunt investiții stabilite de echipa TED’S COFFEE înainte de răspândirea noului coronavirus.

“Ca antreprenor, rămân optimist față de evoluția mediului de business în ciuda perioadei de lockdown care a influențat domeniul HoReCa. Credem că vom depăși acest blocaj, iar planurile de dezvoltare rămân cele stabilite anterior, doar că vom avea o întârziere de aproximativ un an în aplicarea lor. 2020 este un an de reașezare și analiză a întregului business, o etapă de consolidare pe care oricum o aveam în vedere în perspectiva evoluției către o nouă etapă de dezvoltare ”, declară Vasi Andreica, CEO TED’S COFFEE CO., antreprenor cu peste 15 ani de experiență în business.

“Nu am încheiat toate procesele de renegociere a contractelor, dar cred că la final vom fi nevoiți să închidem trei locații. Totuși, rămân optimist: văd oportunitatea eliberării anumitor spații comerciale cu adevărat bune”, a mai spus antreprenorul Vasi Andreica.

După două luni în care restaurantele și cafenelele au fost închise, TED’S COFFEE CO a început din 15 mai procesul de redeschidere a locațiilor, începând cu cele stradale, deschise în regim take away. A doua etapă va fi cea a deschiderii cafenelelor din clădirile de birouri, în funcție de repopularea acestora. În faza a treia, vor fi cele din mall-uri, unde este așteptată decizia autorităților.

TED’S COFFEE CO. are în prezent o reţea cu 33 cafenele la nivel naţional și a fost lansat în 2013. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: