Marketing

Tefal implineste 60 de ani

feb. 22, 2016 < 1 min

Tefal implineste 60 de ani

Reading Time: < 1 minut

Anul acesta, la aniversarea a 60 de ani de la lansare, Tefal a pregatit o serie de evenimente ce se vor desfasura atat in mediul online, cat si in magazine. Printre acestea se numara Ziua Clatitelor, eveniment pe care compania il va lansa in luna martie pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul a fost lansat la nivel global in 1963. De atunci, in fiecare an pe 2 februarie, Tefal vinde in intreaga lume milioane de tigai de clatite.

Ce inseamna Tefal?

Dupa obtinerea patentului pentru “tigaia care nu lipeste” in 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal in 1956 si a deschis prima sa fabrica in suburbia Parisului.

Prezent in 120 de tari, Tefal este lider mondial pe piata vaselor de gatit antiaderente si un furnizor de top al aparatelor de gatit si cantarelor. Tefal face parte din Groupe SEB, liderul mondial al electrocasnicelor de mici dimensiuni, cu 200 de milioane de produse vandute anual si aproape 25.000 de angajati in intreaga lume.

De-a lungul timpului compania si-a diversificat portofoliul de produse de la oale sub presiune pana la tigai si aparate de gatit digitale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: