fbpx
MarComm Marketing Stiri

Prima colecție de modă inspirată de un telefon Samsung1 min

27/08/2020 < 1 min read

Prima colecție de modă inspirată de un telefon Samsung1 min

Reading Time: < 1 minut

Samsung a lansat Prêt-à Z Flip. Aceasta este prima colecție de modă inspirată de un telefon mobil Samsung și este dezvoltată în colaborare cu Fashion Days.

Colecția este inspirată de Galaxy Z Flip 5G este unul dintre cele mai elegante și compacte smartphone-uri pliabile 5G disponibile în prezent pe piață.

Colecția formată în mare parte din piese ale unor creatori autohtoni și sunt disponibile în secțiunea Romanian Corner de pe Fashion Days

Campania ce are în prim plan colecția inspirată de Galaxy Z Flip se desfășoară exclusiv online, pe canalele de social media owned Samsung și Fashion Days.

Utilizatorii Samsung pot participa la un concurs dedicat în aplicația Samsung Members. Aceștia trebuie să creeze un outfit inspirat de Galaxy Z Flip 5G, să-l fotografize și să îl înscrie în formularul din aplicație, iar cele mai creative ținute vor fi premiate cu 1 x Galaxy Z Flip 5G sau 10 x outfit Prêt-à Z Flip (vouchere în valoare de 700 lei, valabile pe site-ul Fashion Days și în aplicația mobilă). 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *