Marketing Stiri

Tehnologii de ultima generatie pentru stirile PRO TV

31 aug. 2015 < 1 min

Tehnologii de ultima generatie pentru stirile PRO TV

Reading Time: < 1 minut

Noul studio de stiri al PRO TV, lansat duminica, 30 august, este dotat cu tehnologie de ultima generatie, ce ofera echipei avantajul de a personaliza interfata in functie de nevoile lor exacte, iar noua functie de pre-productie permite rapiditate, exactitate si focus pe detalii.

Studioul este echipat cu trei ecrane de inalta rezolutie, care au drept fundal un wall din led-uri, capabil sa schimbe intr-o secunda ambientul, un decor foarte versatil si luminos. Fundalul decorului a fost construit din structura de aluminiu, placata cu module de LED Strip si panza de proiectie, oferind un efect vizual unic, care permite proiectarea oricarei culori, fotografii, sursa live, text si multe altele.

Pe langa modificarile tehnologice, Stirile PRO TV au facut o schimbare si la nivel de grafica.

“Televiziunile din intreaga lume aduc schimbari importante in scenografia studiourilor de stiri, spatiile fiind transformate in adevarate scene pentru imagini. Suntem mandri de lansarea unui nou studio pentru cel mai apreciat si de incredere produs PRO TV, care a tinut intotdeauna pasul cu trendurile, mereu actual, obiectiv si onest”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO al PRO TV.

Telespectatorii au avut ocazia, in timpul jurnalului de stiri de duminica, sa vada un elefant traversand studioul prin fata Andreei Esca, iar in urmatoarea perioada noi povesti grafice 3D vor fi dezvoltate pentru ei.

Noul format al Stirilor PRO TV a inregistrat, duminica, 30 august, in intervalul 18:59 – 19:53, un share de 27% pe segmentul publicului comercial, in crestere cu peste 50% fata de duminica trecuta.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: