Companii CSR Stiri Tech

Telekom România lansează o nouă inițiativă pentru educație

27 aug. 2020 < 1 min

Telekom România lansează o nouă inițiativă pentru educație

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania, împreună cu SuperTeach, conectează educația la tehnologie, prin crearea unei platforme digitale în care profesorii vor avea acces la cele mai valoroase resurse educaționale ale momentului: webinarii și workshop-uri, cursuri și conferințe online și traininguri pe diverse teme de interes, dedicate dezvoltării lor profesionale. 

Profesori fără sprijin

Conform unui studiu realizat de SuperTeach, 76% dintre profesori au declarat că nu au primit niciun ajutor din partea școlilor și autorităților în predarea online. Profesorii au nevoie de suport pentru a reuși să își adapteze metodele de predare la noua normalitate, au nevoie să facă parte dintr-o comunitate puternică, deschisă la inovație și interactivitate.

Ca un răspuns natural la nevoile actuale, Telekom Romania, împreună cu partenerul său SuperTeach, dau startul unei noi inițiative care vizează îmbunătățirea acestui sistem, prin crearea unei platforme digitale. Parteneriatul are la bază construirea unei comunități solide, în care cadrele didactice identifică împreună soluții care să contribuie la o educație performantă și eficientă, prin acces la numeroase resurse educaționale: webinarii și workshop-uri, cursuri și conferințe online și traininguri pe diverse teme de interes dedicate dezvoltării lor profesionale, organizate împreună cu partenerii Telekom.

SuperTeach este un proiect inițiat de antreprenori în sprijinul profesorilor și al sistemului de educație preuniversitar, care mobilizează profesorii pentru un nou stil de a face educație elevilor români, din moment ce aceștia reprezintă punctul principal în evoluția educației din România. Ei sunt cei care au puterea de a transforma sistemul educațional românesc din interior, ajutând generațiile de mâine să își maximizeze potențialul și să creeze o societate mai bună. Mentalitatea profesorului schimbă mentalitatea elevilor, iar prin aceștia se schimbă viitorul României.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: