Stiri Tech

Telekom vine cu o ofertă de portare și pentru antreprenori

feb. 13, 2020 2 min

Telekom vine cu o ofertă de portare și pentru antreprenori

Reading Time: 2 minute

Clienții business care se portează în rețeaua Telekom în perioada 13 februarie – 29 martie 2020 și aleg abonamentul Freedom 5, vor avea 50% reducere în primele 12 luni la costul de 5 euro al abonamentului, care include internet 4G, minute și SMS toate nelimitate.

Aceștia vor plăti 2,5 euro/lună fără TVA în primele 12 luni de la portare și 5 euro/lună, fără TVA, după această perioadă.

Clienții de business care vor să achiziționeze smartphone-uri în rate fără dobândă pot face asta pe o perioadă cuprinsă între o lună și 36 de luni. Printre smartphone-urile disponibile în ofertă se numără Huawei Y6S, care adaugă 2 euro la abonamentul Freedom 5, și Samsung A10, care adaugă 3 euro la același abonament.

După cele 12 luni de reducere, dacă rămân rate lunare de plată pentru telefon, prețul lunar pentru abonament plus rata telefonului va fi de 9,5 euro/lună fără TVA pentru Huawei Y6S, respectiv 10,5 euro/lună fără TVA pentru Samsung A10. Facilitatea de plată în rate a telefonului rămâne valabilă numai cât timp abonamentul Freedom 5 contractat rămâne activ, în caz contrar ratele rămase de plată trebuie plătite integral într-o singură tranșă.

„De mai bine de doi ani de zile, am schimbat regulile jocului prin lansarea #BUSINESSLIBER. Am ascultat nevoile clienților și am îndepărtat limitările legate de abonament, optimizând mereu serviciile. Noua ofertă vine să susțină nevoile antreprenorilor prin degrevarea de costuri suplimentare în procesul de portare și să îi ajute să își dezvolte afacerile”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Telekom a lansat recent o ofertă asemănătoare și pentru clienții individuali. Potrivit unui studiu realizat de Telekom Romania în ianuarie 2020, pe un eșantion de 350 de noi clienți business, reprezentativ la nivel național, peste 70% dintre antreprenorii care s-au portat în rețeaua Telekom Romania sunt mai mulțumiți cu serviciile de telecomunicații pe care le folosesc în prezent decât înainte.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: