Stiri Tech

Telekom vine cu servicii cloud Microsoft în CEE

mai 28, 2019 < 1 min

Telekom vine cu servicii cloud Microsoft în CEE

Reading Time: < 1 minut

Deutsche Telekom a demarat oferta de servicii pentru platforma de cloud public Microsoft Azure și pentru serviciile Dynamics 365 si Office 365, la nivelul a nouă țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.

Serviciile oferite mai includ o evaluare a situației actuale a infrastructurii IT, migrarea către cloud și managed services, iar Deutsche Telekom completează produsele Microsoft cu propriile pachete de securitate. Noua ofertă face parte din parteneriatul strategic anunțat anul trecut de cele două companii.

Ofertele cloud sunt disponibile în Polonia, Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Muntenegru și Grecia. Telekom pune la dispoziție toate resursele, în funcție de cerere, într-o combinație on- și off-site. Companiile pot, astfel, obține simultan atât servicii cloud, cât și servicii de telecomunicații.

„Ofertele Microsoft cloud ajută companiile să își desfășoare și să își dezvolte activitatea într-un mod mai eficient. În combinație cu noile noastre servicii standardizate, vom permite clienților noștri să exploateze potențialul Microsoft cloud într-un mod mult mai simplu și mai rapid”, a arătat Ralf Nejedl, Senior Vice President B2B la Deutsche Telekom, Board Area Europe.

Deutsche Telekom are sute de specialiști certificați Microsoft și experți în domeniul transformării cloud, dar va adăuga sute de experți suplimentari în cele nouă țări menționate. Compania rulează deja 60.000 de sisteme cloud pentru clienți de business din toată lumea.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: