fbpx
Stiri Tech

Tellence Technologies caută 100 specialiști IT1 min

02/02/2021 < 1 min read

author:

Tellence Technologies caută 100 specialiști IT1 min

Reading Time: < 1 minut

Compania IT Tellence Technologies, specializată în furnizarea de soluții și servicii software, continuă planurile de extindere a activității în România și în 2021, intenționând să deschidă birouri în Iași, Timișoara și Cluj

„Suntem încrezători în planul de creștere a activității, inclusiv în marile orașe din România, iar această strategie își propune să valorifice talentul local, în special în universitățile importante. Am început deja să recrutăm programatori în Iași, Timișoara și Cluj. Tellence continuă extinderea planurilor și în 2021, cu proiecte care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă pentru specialiștii în diverse tehnologii software”, a declarat Leo Radu, Director General și cofondator, Tellence Technologies.

Tellence Technologies, companie înființată în 2012, cu sediul principal in București, furnizează servicii software pentru sectoare precum telecomunicații, securitate cibernetică, media, auto, comunicații prin satelit, semiconductori, etc.

Contextul actual oferă oportunități companiilor IT care doresc extinderea activității și facilitează angajaților condiții de lucru remote.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *