Business Companii Stiri

Încă un producător român de cosmetice va produce soluții de dezinfectare

26 mart. 2020 < 1 min

Încă un producător român de cosmetice va produce soluții de dezinfectare

Reading Time: < 1 minut

Producătorul român de produse cosmetice Gerocossen are în curs de avizare două produse biocide pentru igienă umană. În plus, a lansat un gel de igienizare a mâinilor, cu alcool, disponibil deja pentru comandă. 

Gelul Clean Hands cu Alcool și Aloe Vera, 100 ml – disponibil online pe www.gerocossen.ro, precum și la o parte dintre partenerii offline. 

Compania a decis să adapteze o parte a procesului de producție, pentru a putea fabrica produse de igienizare, dezinfectante și produse biocide, devenite o necesitate pentru populație.

Pe viitor, urmează să fie avizate și alte produse biocide necesare în alte domenii de activitate.

Producătorul de cosmetice Farmec a început de săptămâna trecută producția a două noi produse igienizante pentru uz personal, cu o concentrație de alcool de 70%: Loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini. Producătorul clujean a solicitat Ministerului Sănătății autorizarea a cinci produse dezinfectante, pentru mâini și suprafețe.  

Chimcomplex, fostul Oltchim, a început producția de biocid pe platformele de la Râmnicu Vâlcea și Onești. Compania a primit aviz de biocid pentru hipoclorit de sodiu concentrație 1.25% de la Ministerul Sănătății.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: