Stiri Tech

Teodor Blidarus este noul presedinte ANIS

30 mai 2016 < 1 min

Teodor Blidarus este noul presedinte ANIS

Reading Time: < 1 minut

Cofondatorul companiei de solutii software de business Softelligence, Teodor Blidarus a fost votat Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii din Romania (ANIS) in cadrul Adunarii Generale din 25 mai.

Teodor Blidarus are o experienta de peste 20 ani in industria IT, fiind recunoscut pentru realizarea si managementul sistemului Charisma, dezvoltat in Romania si folosit in peste 17 tari din Europa Centrala si de Est.

„Cred cu tarie ca Romania este un centru important a dezvoltarii tehnologice din regiune, iar numarul tot mai mare de proiecte de antreprenoriat, educatie si finantare axate pe domeniul IT incurajeaza tot mai mult competitivitatea acestui sector”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence.

In ANIS, Teodor Blidarus este membru din anul 2013, in calitate de Vicepresedinte Educatie Continua. Pana in prezent, responsabilitatile sale s-au axat pe educarea specialistilor IT, sprijinirea antreprenorilor si cresterea exportului romanesc de produse si servicii software. In tot acest timp a fost implicat in proiecte importante ale ANIS precum Romanian Software Index, cat si in realizarea studiilor Software and IT Services in Romania din 2015 si 2016.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: