Management Stiri

Tetra Pak are un nou Managing Director

28 iul. 2016 < 1 min

Tetra Pak are un nou Managing Director

Reading Time: < 1 minut

Tetra Pak l-a numit recent pe Francesco Faella in pozitia de Managing Director pentru operatiunile companiei in regiunea Europei de Sud Est. Acesta i-a luat locul Mariei Krasilowez, care a preluat o pozitie globala in organizatie.

Francesco Faella lucreaza de peste 20 de ani in industria de solutii de ambalare pentru alimente si bauturi si are o vasta expertiza in zona de management operational si leadership. Avand un EMBA si un Masterat in Inginerie Electrica, el si-a dezvoltat cariera in management si dezvoltare de produs, marketing si vanzari, precum si in zona de servicii tehnice. Inainte de a prelua noul rol pentru Europa de Sud Est, Francesco a detinut numeroase functii in cadrul companiei Tetra Pak, cea mai recenta fiind cea de Portofolio Director pentru Europa si Asia Centrala si Product Director la nivel global.

“Intr-un mediu de business extrem de competitiv, dezvoltarea de solutii de procesare si ambalare a produselor alimentare la cele mai inalte standarde de siguranta alimentara ramane un imperativ pentru noi. Cred ca Tetra Pak poate juca un rol foarte important in furnizarea de produse si servicii care vor ajuta producatorii de alimente si bauturi sa-si dezvolte operatiunile. Doar lucrand alaturi de clientii nostri putem dezvolta oportunitatile existente in piata. Sunt foarte incantat si onorat sa preiau aceasta pozitie si astept cu nerabdare sa contribui la cresterea Tetra Pak in Europa de Sud Est”, spune Francesco Faella.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: