Management Stiri

theConsultants, crestere de 114%

30 mai 2016 2 min

theConsultants, crestere de 114%

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de programe de training, coaching si servicii de consultanta in resurse umane, theConsultants a anuntat o crestere de 114% a cifrei de afaceri.

Compania de consultanta a raportat o cifra de afaceri totala de 2.510.000 milioane de lei (aproximativ 0,56 milioane de euro). In timp ce afacerea consolidata a grupului si-a mentinut trendul in ultimii trei ani, in 2015 activitatea de oferire a solutiilor de performanta pentru companii (training si coaching) a crescut la o cifra de afaceri de 445.000 lei in 2014, la 952.000 de lei in 2015, pe fondul strategiei theConsultants de intensificare a activitatii pe acest segment. Celelalte activitati ale grupului au fost mentinute si sustinute pe criterii strategice si economice stricte si numai in masura in care deservesc planurile de expansiune si profitabilitate ale grupului.

Daca in 2014 programele de training si coaching au reprezentat 29% din cifra de afaceri a grupului, restul procentelor au provenit din activitati de evaluare a performantei angajatilor, in 2015 proportia s-a schimbat in favoarea solutiilor, training-ul si coaching-ul reprezentand 38% din cifra de afaceri. Astfel, anul trecut, theConsultants a antrenat si a sprijinit in eforturile de crestere a performantei peste 2.800 de oameni, top si middle manageri, angajati cheie din organizatii, sau antreprenori.

“Aceste rezultate vin ca urmare a cresterii si intaririi echipei theConsultants, a lansarilor strategice de concepte si produse inovatoare in training si coaching; in acelasi timp, ne-am bucurat de increderea si aprecierea oferite de companiile multinationale deservite si de antreprenorii parteneri. Am avut in vedere dezvoltarea si implementarea de solutii puternic personalizate, programe integrate, sustinute de specializarea si experienta internationala a membrilor echipei noastre. Ne-am propus ca in anul 2016 sa crestem eficienta solutiilor oferite deja, imbogatind paleta acestora cu unele concepte noi, acoperind astfel nevoile reale pe care le-am identificat in piata de consultanta si solutii pentru performanta”, spune Adrian Barbu, fondator si Managing Partner al theConsultants.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: