Antreprenori by eMAG Stiri

Tinerii din Cluj vor putea studia in Centrul da Vinci

26 aug. 2015 < 1 min

Tinerii din Cluj vor putea studia in Centrul da Vinci

Reading Time: < 1 minut

Dupa succesul obtinut in Bucuresti, incepand cu data de 1 septembrie 2015 centrul da Vinci va avea o locatie si la  Cluj, oras renumit la nivel international pentru cultura si standardele educationale inalte.

Centrul da Vinci ofera o modalitate unica si originala de educatie si instruire, cu elemente construite special pentru a motiva copiii sa invete cu bucurie. Metoda da Vinci combina elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei, sistemelor de management al calitatii si pregătirii sportivilor de performanta. Personalul, profesorii şi psihologii da Vinci sunt pregatiti si instruiti sa acorde asistenta si instruire, respectand cei 4 paşi specifici Metodei da Vinci: (1) Evaluare, (2) Personalizare, (3) Instruire si (4) Validare. De asemenea, metoda da Vinci are la baza personalizarea programului de instruire si pregatire in functie de nevoile fiecărui elev.

 “Inca de la deschiderea centrului din Bucuresti mi-am propus sa ajut la dezvoltarea pietei educationale din Romania si la cresterea nivelul de pregatire a tinerilor absolventi de gimnaziu si liceu. Clujul este renumit pentru calitatea invatamantului sau si pentru interesul si pasiunea aratata de catre profesori acestei frumoase meserii. Am gasit cadre talentate, pe care ne bucuram sa ii numim si profesorii centrului da Vinci, incepand din aceasta toamna”, a declarat Catalin Dicu, Fondator Centrul de educatie da Vinci.

Centrul da Vinci se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 19 ani, dornici sa isi imbunatateasca performanta scolara, sa se inscrie la liceele la care doresc sa studieze si sa promoveze examenul de bacalaureat si examenele de admitere la diferite facultati si universitati. De asemenea, centrul  ofera pregatire si pentru adultii care nu au promovat examenul de bacalaureat si adultii care vor sa-si imbunatateasca competentele ligvistice la engleza, germana sau franceza si sa sa obtina certificari specifice (Cambridge, DELF/DALF, Goethe-Zertifikat ), necesare dezvoltarii carierei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: