Brand Focus Stiri

Toolkit for Women Entrepreneurs, programul de educație antreprenorială pentru femei

16 oct. 2019 2 min

Toolkit for Women Entrepreneurs, programul de educație antreprenorială pentru femei

Reading Time: 2 minute

“Trusa pentru Antreprenoare” (Toolkit for Women Entrepreneurs), evenimentul de educație antreprenorială pentru femei, derulat de către Professional Women’s Network România (PWN România), își anunță programul. Ediția de anul acesta va debuta pe 6 noiembrie, femeile care vor să înceapă o afacere fiind invitate a se înscrie până pe 31 octombrie. Totodată, în premieră, pentru o mai bună flexibilitate, o parte din program se va derula online.

“Continuăm acest program de educație antreprenorială și îl extindem în mediul online pentru a oferi know how si asistență unui număr cât mai mare de femei, din întreaga țară”, a declarat Ioana Rențea, Vicepreședinte al Pilonului de Antreprenoriat, PWN România.

Seminariile vor avea loc în zilele de miercuri, în intervalul orar 18:00-21:00, cu precizarea că peste jumătate din seminarii se vor organiza online. Astfel, cursantele pot accesa ulterior și înregistrările.

Primul seminar al programului “Toolkit for Women Entrepreneurs”, Business Strategy, va avea loc pe 6 noimebrie, fiind urmat de alte 11 modeule susținute până la finalul lunii februarie 2020. Printre aceste module se numără: Planul de Afaceri, Managementul afacerii, Aspecte juridice, Managementul financiar, Vânzări, Negociere, Brand personal, Marketing, Marketing Online, Finanțarea afacerii și Prezentarea planului de afaceri, un modul final care oferă posibilitatea absolventelor de a-și prezenta planul de afaceri unui juriu format din oameni de afaceri și investitori.

Costul programului care cuprinde cele 11 module și prezentarea planului de afaceri este de 500 lei pentru membrele comunității PWN România și 800 lei pentru cele care nu sunt membre. Taxa va fi achitată integral în momentul confirmării înscrierii în program, confirmare trimisă de echipa PWN România.

Evenimentul este posibil cu sprijinul Garanti Bank şi LLP Group.

Detalii suplimentare despre Pilonul de Antreprenoriat se regăsesc aici și în filmul de prezentare al comunității absolventelor.

Înscrierile se realizează pe site sau pe mail până pe 31 octombrie 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: