Digital Tech Topuri & Studii Video

TOP 50 TikTok în România. Cei mai urmăriți TikTokeri! – Festivalul de video VKRS 2020

20 nov. 2020 3 min

TOP 50 TikTok în România. Cei mai urmăriți TikTokeri! – Festivalul de video VKRS 2020

Reading Time: 3 minute

Primul Top TikTok din România a fost lansat în cadrul festivalului de video VKRS 2020. Topul reunește cei mai urmăriți creatori de conținut de pe TikTok, care știu să folosească platfoma și să ofere fanilor o experiență cu adevărat interesantă.

Primele 10 locuri au fost ocupate de: Andra Gogan (@andragogan), Dania Mihaiu (@ninjagirldraws), Remus Ionuț Dumitrache (@jador_official_one), Ana Gumescu (@anagum), al doilea cont al Andrei Gogan (@andragoganro), Delia Matache (@delia), Marius Iordache(@funny.science), Cristina Almasan (@cristina_almasan), Florina Toma (@Florina_toma) și Claudiu Iosif Saraj (@claudisky).

andra gogan

Andra Gogan (@andragogan) este cea mai urmărită tiktok-eriță din România. Pe contul principal are 5.8 milioane de abonați, iar aici postează comedie, situații din viața ei și tiktokuri foarte drăguțe cu familia ei.

ninjagirldraws

Dania Mihaiu (@ninjagirldraws) are 2.9 milioane de abonați, iar pe Tiktok are conținut artistic.

jador

Remus Ionuț Dumitrache sau @jador_official_one are 1,4 milioane de abonați pe Tiktok, iar acolo postează toate clipurile care lui i se par amuzante, piesele lui și alte clipuri distractive.

anagum

Ana Țârlea (@anagum) are 1,4 milioane de abonați pe Tiktok. Videourile din platformă sunt inspirate din viața ei au edituri colorate și dansuri.

andra gogan tiktok

Andra Gogan are și un al doilea cont de Tiktok, unde are 1,2 milioane de abonați. O găsiți și la @andragoganro, iar aici urcă videorui cu familia ei, dansuri, videouri de comedie.

delia

Delia Matache (@delia) are 1 milion de urmăritori pe Tiktok. Aici postează diferite videouri din călătorii, dar și experiența ei personală. Melodiile ei sunt licențiate și utilizatorii de Tiktok le pot folosi în postări.

funny science

Marius Iordache sau @funny.science are 993 de mii de urmăritori pe Tiktok, iar acolo postează clipuri din diferite domenii științifice. Sunt fie informații din școală, fie lucruri din timpul vieții.

cristina almasan

Cristina Almășan (@cristina_almasan) are 951 de mii de abonați pe Tiktok care urmăresc clipurile ei amuzante, dansurile și experiența ei de viață.

florina toma

Florina Toma (@florina_toma) urcă pe Tiktok pentru cei 935 de mii de abonați videouri din călătoriile sale și experiența ei de viață.

claudisky

Claudiu Iosif Saraj (@claudisky) are pe Tiktok 886 de mii de abonați, iar acolo urmăritorii vor găsi ”de toate”: sketch-uri de comedie, prankuri cu sora lui și videouri educative.

Topul este rezultatul unui studiu amplu al echipelor Biz si Screen Native, cu sprijinul TikTok România. Cifrele din cadrul topului corespund datei de 15 noiembrie 2020.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: