fbpx
Lifestyle Stiri

Topul cartilor cumparate de romani in 20151 min

06/01/2016 < 1 min read

Topul cartilor cumparate de romani in 20151 min

Reading Time: < 1 minut

Romanii au preferat si in 2015 povestile de dragoste, cu aer siropos si mister in povestire conform topului de vanzari de carti realizat de elefant.ro.

Cei mai cititi autori romani conform elefant.ro au fost Irina Binder, Cris Simion, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Andrei Ciobanu si Tudor Chirila. Astfel, locul intai este ocupat de cele doua volume “Fluturi”, de Irina Binder, care au fost cele mai vandute si in 2013 si 2014. Pe locul doi in clasamentul cartilor scrise de autori romani este “Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, de Cris Simion, podiumul fiind completat de “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, de Ioana Chicet-Macoveiciuc, lansata in luna septembrie. Pe 4 este Andrei Ciobanu, cu “Suge-o, Ramona!”, urmat de Tudor Chirila, cu “Exercitii de echilibru”.

Pe parcursul intregului an trecut, pe locul intai in topul elefant.ro al autorilor straini preferati de romani se afla “Cincizeci de umbre ale lui Grey. Versiunea lui Christian”, de E.L. James. Volumul “Hotul de carti” scris de Markus Zusak este pe locul doi, urmat de “Fata din tren”, semnat de Paula Hawkins.

In topul cartilor in format digital, in 2015 romanii l-au preferat pe Andrei Ciobanu (“Suge-o, Ramona!”), care a reusit sa depaseasca doua dintre volumele seriei “Grey”. Alte carti preferate de romani in format digital sunt “Zilele Amantilor” de Corina Ozon, “Adulter” de Paulo Coehlo si “Cartea Vietii” de Deborah Harkness.

Foto: Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *