Lifestyle Stiri

V for Vintage are loc în acest weekend

17 apr. 2018 2 min

V for Vintage are loc în acest weekend

Reading Time: 2 minute

Pe 21 și 22 aprilie are loc a douăzecea ediție a V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage din România, eveniment care reunește 100 de designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și 3 universități de arte și design.

Ediția de primăvară are loc la The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piața Romană).

Program: sâmbătă, 21 aprilie, și duminică, 22 aprilie, târgul este deschis în intervalul 11:00 – 20:00.

100 de designeri contemporani

Selecția colecțiilor primăvară/vară și a colecțiilor capsulă dedicate ediției este făcută de juriul V for Vintage 20 format din Amir Doboș (Fashion Director Cosmopolitan România), Ioana Ciocan (Director General Art Safari București) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).

10 colecționari de vintage autentic

Selecția de vintage autentic reunește comorile bine păstrate care trec testul timpului și se conectează la contemporan.

3 universități de arte și design

V for VINTAGE dedică un spațiu generos Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului, studenții expun colecții dedicate și instalații.

“Ediția din acest an a târgului V for Vintage, la 10 ani de la prima editie, este pentru noi un prilej de a arunca o privire la tot ce s-a întâmplat în design, în tehnologie, în social media, în politică și economie și în toate aspectele vieții noastre. Este și un prilej de a face o retrospectivă personală, din 2008 până în 2018. Noi am făcut-o și ceea ce am observat este un UPGRADE evident. De aici și provocarea târgului de anul acesta, care este o invitație la upgrade de mentalitate, de tehnologie și design, într-un spațiu care susține, prin arhitectura industrială, colecțiile designerilor noștri”, declară Laura Călin, fondatoarea V for Vintage.

Prețul biletului de intrare este de 12 lei.

V for Vintage 20 este susţinut de: Radio Guerrilla, Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor,  Elle România, Glamour, Unica, Revista AVANTAJE, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul, Iqads, petocuri.ro, Orașul Vorbește, life.ro, metropotam.ro, divahair.ro, vforvintage.ro. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: