Stiri Tech

LG lanseaza un televizor OLED cu cristale Swarowski

3 sept. 2014 < 1 min

LG lanseaza un televizor OLED cu cristale Swarowski

Reading Time: < 1 minut

LG Electronics va lansa la IFA Berlin un televizor Curved OLED in parteneriat cu brandul austriac de bijuterii Swarowski. Televizorul are o grosime de doar 4 milimetri si o greutate de 16 kg.

Aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de trei dimensiuni diferite (SS8, 10 si 12) au fost aplicate manual, folosind sabloane speciale.

„Suntem incantati sa prezentam acest televizor unic – primul in colaborare cu designeri de la Swarovski – vizitatorilor de la IFA. Exemplul perfect pentru lux si rafinament, cristalele Swarovski si televizorul premium OLED de la LG se completeaza reciproc perfect”, a declarat Hyun-hwoi Ha, presedinte si CEO al companiei LG Home Entertainment.

Televizorul OLED de la LG ofera o precizie vizuala sporita datorita sistemului avansat de reglare a luminozitatii al companiei si datorita avantajelor tehnologiei OLED.

Televizoarele in editie limitata OLED de la LG vor fi expuse la IFA 2014 in sala 11.2 din Messe Berlin intre 5 si 10 septembrie si vor fi puse in vanzare clientilor europeni in ultimul semestru al anului.

LG Electronics are peste 87.000 de angajati in cele 113 de birouri din intreaga lume. Cu vanzari globale de 53.10 miliarde USD in 2013, LG este o companie alcatuita din cinci mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution si Vehicle Components.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: