Stiri Tech

Trafic de date record in reteaua Vodafone

15 sept. 2015 < 1 min

Trafic de date record in reteaua Vodafone

Reading Time: < 1 minut

Traficul de date inregistrat in reteaua Vodafone in zilele de 12 si 13 septembrie a depasit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric inregistrat in retea intr-o zi si cu 39% cel mai ridicat nivel istoric inregistrat intr-un weekend. Motivul a fost cea mai mare experienta de Internet gratuit in intreaga Romanie la un an de la lansarea Supernet 4G .

Perioada de varf pentru consumul de date a fost inregistrata sambata, intre 21:40 si 22:30, iar ora cu cei mai multi utilizatori conectati simultan a fost tot sambata, la 20:00. Judetele care au condus la consumul de trafic de date in weekend au fost Bucuresti-Ilfov, Timisoara, Brasov si Prahova.

„Am batut toate recordurile de trafic in reteaua noastra si credem ca am stabilit si un record absolut de trafic de date 4G in Romania”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Vodafone anunta ca orice utilizator de servicii de telefonie mobile din Romania va putea beneficia de doua zile de Internet gratuit si nelimitat in reteaua Vodafone, solicitand o cartela SIM Vodafone gratuita in saptamana 14-18 septembrie.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Serviciile 4G+ sunt disponibile in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: