Companii Stiri

Bicicletele, la loc sigur pe Okazii

25 mai 2015 < 1 min

Bicicletele, la loc sigur pe Okazii

Reading Time: < 1 minut

Okazii.ro a incheiat recent un parteneriat cu Registrul de biciclete, alaturandu-se efortului de asigurare a unui climat sigur si civilizat in comertul online, prin care sunt descurajate tentativele de punere in vanzare a unor produse de provenienta incerta. Prin acest parteneriat, Okazii.ro urmareste eliminarea riscului de cumparare a unor biciclete furate, oferind un plus de siguranta utilizatorilor.

Vanzatorii de biciclete de pe Okazii.ro sunt incurajati sa isi inregistreze gratuit produsele pe site-ul registruldebiciclete.ro . Procesul de inregistrare este unul foarte simplu: posesorul trebuie sa completeze seria cadrului, apoi sa adauge cateva poze cu bicicleta si o scurta descriere. 
Vanzatorul va putea apoi sa puna in descrierea produsului de pe Okazii.ro si link-ul catre sectiunea de pe site-ul registruldebiciclete.ro, unde poate fi verificata bicicleta. In acest fel, cumparatorii vor putea sa cunoasca in orice moment provenienta acesteia, asigurandu-se ca nu a fost furata. 
Inregistrarea bicicletelor este un aspect important, mai ales in cazul produselor second hand, iar acest proces sustine cresterea increderii reciproce intre vanzatori si cumparatori. 
Produsele inregistrate pot avea prioritate si la includerea in campaniile de promovare desfasurate pe Okazii.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: