Antreprenori by eMAG Stiri

Training si mentorat pentru antreprenori la debut

28 aug. 2015 2 min

Training si mentorat pentru antreprenori la debut

Reading Time: 2 minute

Junior Chamber International Bucuresti lanseaza noul program de training si mentorat Tineri Antreprenori Editia 2015. JCI Tineri Antreprenori este o scoala de antreprenoriat pentru cei aflati la debut, precum si un accelerator de afaceri pentru cei deja lansati in afaceri, iar inscrierile sunt deschise pana pe 7 septembrie.

“Programul se adreseaza celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de unul sau doi ani, sau au o idee clar definita de business, validata sau in curs de validare si care poate fi pusa in practica in urmatoarele 6 luni”, arata JCI Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Cele trei componente ale programului reunesc: opt sesiuni de training in perioada 14 septembrie – 6 octombrie, urmate de o perioada de mentorat in care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienta sa progreseze in afacerea sa, iar la final un concurs de Business Planuri in fata unui juriu.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal si fiscal, marketing, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor. Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofatu – Bittnet Systems, Alex Dona – Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara – Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu – Tech Angels si altii.

Inscrierile se realizeaza accesand link-ul http://www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2015/, urmand ca antreprenorii sa fie selectati pe baza aplicatiilor lor.

Dintre afacerile care s-au remarcat in cadrul Editiei 2014 enumeram: Techir – productia si vanzarea de produse cosmetice, antreprenor Oana Stan; Jademy.ro – Academia Joburilor IT, initiata de Sorin Popa si Gabriel Negrean; Allboutique.ro – platforma online de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru femei, antreprenor Catalina Brinza; La Trasura – un “coffee shop & take out” lansat de Roland El Hayes in centrul Clujului; EvyDent – clinica stomatologica, proiect initiat de Slavic Saramet.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: